Si us plau, no reprodueixis les nostres imatges o textos sense el nostre permís.
Por favor, no reproduzcas nuestras imágenes o textos sin nuestro permiso.
Please do not reproduce our images or content without our permision.

diumenge, 6 de desembre del 2009

5 de desembre.

Ahir vam ser poquetes, només erem 8. El Starbucks estava ple de gom a gom i va costar una mica poder posar-nos al racó on vam estar tan bé a la trobada anterior, però al final ho vam aconseguir.
Una cambrera, quan ens va veure va exclamar 'Per fi! Ara ja sé on us trobeu! Si sou famoses, tothom sap que hi ha un grup de teixidores a un dels Starbucks' (paraules no textuals). Haurem de parlar amb els de Starbucks per a que, igual que fomenten la lectura, fomentin la mitja i el ganxet jejejeje
La Montse continuava amb el seu projecte de la setmana passada, el baix del jersei, que ja va donar per acabat, ara haurà de portar un dia el jersei per que el poguem veure ;-)
La Cristina continua fent quadradets per a la seva manteta.
La Inés estava fent una boina, però a veure si ens l'ensenya acabada perquè no acabo de veure com es fa.
L'Anna M. s'ha quedat sense boina (problemes de tenir filles a qui agraden les coses que ens fem jejeje) i està començant-ne una altra.
La Mercè s'està fent una bufanda.
La Rossy continuava amb el xal, però ha canviat la llana amb que el feia i queda molt més bonic.
Jo vaig portar acabades unes manyoples i n'he començat unes altres. Fins que acabi 4 parells... tinc força feina, sort que són ràpides de fer.
També vaig portar aquesta bufanda per a que la veiessin, la vaig fer ahir al matí en mitja hora o poc més. És la Quicky-Scarf de Pickles. El patró, aquí.

1 comentari: