Si us plau, no reprodueixis les nostres imatges o textos sense el nostre permís.
Por favor, no reproduzcas nuestras imágenes o textos sin nuestro permiso.
Please do not reproduce our images or content without our permision.

diumenge, 13 de desembre de 2009

12 de desembre

Ahir dissabte vam ser poquetes però ben avingudes : )


Vam estar comentant com fer dissabte vinent lo de l'amic invisible, la Montse va portar un sac vermell de Pare Noël que ens podria anar molt bé per deixar els regals per l'amic dissabte vinent, també vam comentar i riure molt planejant una sortida a Ovillos.com, una altra sortida d'un dia sencer per comprar llibres i llanes a Londres, i un viatge de més dies a Japó (jajaja, al final no havia qui ens parés! ... és més probable que anem a Ovillos que a Londres o Japó, però qui sap!!)


A més de xerrar i riure, vam teixir una estoneta:

L'Anna j'ha començat l'armilla:


L'Emilia va estar fent una jaqueta per nen:

La Montse va acabar el peu per l'arbre de Nadal (encara que ara li falta estels, una Pare Noël i...) i va estar fent una jaqueta de llana molt suau:L'Anna M va començar la 2ª boina ... si no li treuen les filles serà per ella : )

La Inés va estar fent la boina per la Cristina, ...bé, aquesta és la foto després de desfer-la i tornar a començar-la:La Cristina va estar fent quadradets per la seva manteta:

La Rosy quasi tenia acabat el xal/écharpe que havia de regalar avui diumenge (no es pot queixar la seva amiga invisible :D):i jo vaig estar fent una estoneta de la meva baby ripple, i decidint si desfer-la o no, queda massa gran així que ... a desfer!!:Ens veiem dissabte 19 amb l'amic invisible!!

Celi

Cap comentari:

Publica un comentari