Si us plau, no reprodueixis les nostres imatges o textos sense el nostre permís.
Por favor, no reproduzcas nuestras imágenes o textos sin nuestro permiso.
Please do not reproduce our images or content without our permision.

diumenge, 29 de novembre de 2009

28 de novembre

Com sempre, el temps va passar volant, aquest cop entre bombons i galetes per animar la trobada i amb dos novetats : ) la Sara i la Josefina, benvingudes!

La Sara va portar una tovallola que va començar a brodar amb motius nadalencs:i la Josefina va continuar amb un cobrellit que ja el tenia començat:


La Montse, com a bona formigueta que és, va portar la vidriera i les puntes per les tovalloles acabades, i va estar fent una punta de ganxet pel baix d'un jersei:La Marga va estar fent uns mitjons, que li estan quedant molt macus amb l'efecte que fa la llana:El Ramon continua amb la flassada per nadó (ja la portes molt avançada!!):La Nina, va acabar les seves manyoples de ganxet, tenen pinta d'abrigar molt!:La Rosy va estar fent un xal:


i la Cristina, va estar fent quadrats per la seva manteta (quants en portarà ja fets??):


La Inés també va continuar fent la seva jaqueta, ara ja porta un bon troç:


i la Susana ens va deixar amb la intriga, ... va estar fent el seu projecte per l'amic invisiblem, què serà?:L'Anna M. va portar acabada la boina, i va apendre a fer mitja:
La Carme va estar fent unes manyoples petitones, bé, petites a mida de les mans de la Íria : )i jo vaig acabar un bloc per l'intercanvi de patchwork i vaig començar ... un projecte nou:Petonets i fins el proper dissabte 5!

Celi

1 comentari:

 1. ostres quanta assistència!!!
  a mi em va agafar una mandra mandrosa d'agafar el tren i venir amb els dos churumbeles que no us podeu ni imaginar...
  a més els nens van voler treure les coses de nadal i es van passar la tarda fent el pessebre i felicitacions de nadal... qualsevol els treu de casa en moments com aquest...

  algun dia vindré...de moment, només sóc assistent virtual :-)

  petons

  ResponSuprimeix