Si us plau, no reprodueixis les nostres imatges o textos sense el nostre permís.
Por favor, no reproduzcas nuestras imágenes o textos sin nuestro permiso.
Please do not reproduce our images or content without our permision.

dissabte, 20 d’agost del 2022

Trobada presencial 20 agost 2022

Aquest matí de dissabte hem fet la nostra trobada en un altre Buenas Migas, aprofitant el darrer cap de setmana de les Festes de Gràcia.

Ens han acompanyat tres teixidores més que ens han conegut a través d'InstaGram. Benvingudes sigueu Cati, Alicia i Esther.

Teixir, ganxetar, xerrar i escapadeta cap al 13è carrer amb premi. No, no podem dir que som supersticioses, però alguna n'és molt fan de la colla del Snoopy & Co, axí que hem aprofitat l'avinentesa per acostar-nos i retratar-nos.

N'hem parlat de fer un KAL de mitenes per començar a la rentrée, el 3 de setembre, tot i que n'hi ha que avui mateix ja ha començat a posar fil a les agulles de doble punta. Tanmateix, el patró escollit és fàcil per a iniciar-se. N'hi ha qui ja en va fer i les ha portat de mostra.

Si ens voleu acompanyar, ja ho sabeu que amb crònica o sense -tot i haver fet doblete el cap de setmana passat amb connexió extra amb Madrid Knits diumenge, a més de celebrar el Dia dels Grannies el dilluns, no vam fer la crònica-, ens podeu seguir el fil actualitzat a InstaGram.

Bon diumenge i millor setmana a tothom.

1 comentari:

  1. Thanks for sharing this post. After a long time, such a post has been seen, it is a very interesting subject, people like it. When someone shares this kind of article, the mind is happy Thank you for this article.
    beautiful Girl Gurgaon
    online girl gurgaon
    Gurugram Girl Number
    Tajmehal is very Beautiful
    gurugram online girl number
    Online Girl Number Dehradun
    funny ghost stories
    Party girl gurugram
    pretty Girl sector 29

    ResponElimina