Si us plau, no reprodueixis les nostres imatges o textos sense el nostre permís.
Por favor, no reproduzcas nuestras imágenes o textos sin nuestro permiso.
Please do not reproduce our images or content without our permision.

diumenge, 23 de febrer del 2020

Trobada 22 febrer 2020: Carnestolknitting

Un dissabte més, aquest cop gaudint del Carnestoltes a la nostra manera: teixint i ganxetant amb molt bona companyia.

No, no estàvem soletes. Va venir la Mercè amb la seva néta que ens anava controlant les passades que feiem amb els mitjons amb el súper osset comptavoltes. De gran, serà una gran supervisora. Apunta maneres. I tal vegada, s'animi aviat a començar a fer servir les agulles. De moment, la vam animar a demanar-li a la seva iaia uns mitjonets per no anar amb els peus nus per casa. Per què els hi costa tant als infants portar sabatilles per estar per casa?

També ens van acompanyar la Bruixa Pirula i en Totoro, fets per una de les nostres Montses, la que deia que no sabia fer amigurumis o, com diu l'Anna, si ens descuidem les seves obres cobren vida. Mireu, mireu, fins la Bruixa es va animar a agafar les agulles. I fins aquí, la crònica de la trobada.

Com sempre diem, dissabte vinent ens retrobarem en el nostre raconet. Amb o sense crònica. Sigueu benvinguts i benvingudes.
Bona setmana!  

1 comentari:

  1. Es un grupo de dones fantàstiques què compartim la nostre hobby , teixir i ganxet en un ampli ventall de possibilitats!!! Posem molta amor amb tot el fem!!

    ResponElimina