Si us plau, no reprodueixis les nostres imatges o textos sense el nostre permís.
Por favor, no reproduzcas nuestras imágenes o textos sin nuestro permiso.
Please do not reproduce our images or content without our permision.

diumenge, 9 de juny del 2019

Trobada 8 juny 2019: especial WWKIPD.

Ahir dissabte no fou un dissabte qualsevol. Vam fer un extra encara que no vam poder arribar a tot.

Com cada any, ens afegim a la celebració del WWKIPD, el World Wide Knit In Public Day. Som com som, i així el nostre WIKIPÍ especial va tenir tres parts:

1: Pel matí ens vam acostar a All You Knit Is Love. Aquesta paradeta a la botiga de la Jennifer i en Miquel és tot un clàssic, i com no podia ser d'una altra manera, vam compartir una estoneta amb altres teixidores a les quals vam tenir oportunitat de conèixer, de posar cara ja que algunes ens seguim però sense identificar-nos físicament, i també va ser un moment de retrobades d'allò més especials. Quina il·lu, Glòria! Quina il·lu, Ana!
Tanmateix, sembla que va haver fins i tot un moment d'intriga amb les històries dels bessons, però no, no augmentem les respectives famílies, que no.

2: Dinar i sobretaula amb els nois BCN_Teixidors a Montjuïc, concretament al mirador de la Satàlia. Alguns d'ells feien brioche, però de punt, eh! Encara vam poder donar algunes voltes als mitjons i fer un granny per a construir una xinela (peüc o mitjonet) a ganxet, oi, M.?
Gràcies, nois, per la convidada, la rebuda i el deixar-nos compartir . Sou genials!

3. Com a Montjuïc feia fresqueta, vam decidir baixar en funicular i quedar-nos per la vora per aprofitar la tarda. Com era d'esperar, vam acabar en un Buenas Migas, aquest cop el del Paral·lel, i allà que ens vam instal·lar a la terrasseta, encara que abans vam passar per fer una ullada a l'Espai Handmade del carrer Parlament.

Dia aprofitat, pensareu? Bé, sí i no. Creiem que hi havia moltes convocatòries d'allò més interessants però no podíem arribar a tot.
Tant de bó un any hi hagués una macrokedada o convocatòria única a Barcelona o rodalies però ... per somiar que no quedi. Què en penseu?

Sigui com sigui, dissabte vinent ens retrobarem sí o sí en el nostre raconet. Sigueu benvinguts i benvingudes.
Bona setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada