Si us plau, no reprodueixis les nostres imatges o textos sense el nostre permís.
Por favor, no reproduzcas nuestras imágenes o textos sin nuestro permiso.
Please do not reproduce our images or content without our permision.

dilluns, 28 de gener del 2019

Trobada del 26 de gener.

Aquest dissabte els vaig donar una sorpresa i vaig acostar-me a la trobada sense dir-los res.
Quan deixes d'anar un dia a la trobada, és molt fàcil tornar a no anar-hi el dissabte següent i l'altre i així, de mica en mica, van passant els dies... I quan hi tornes te n'adones de com t'enyores!!! D'estar amb les teves amigues, amb persones que t'estimes, amb qui comparteixes moltes més coses que una estona de teiximenta... Gràcies a totes!!!
I ara la crònica de la trobada... Vam ser només 4. Vam estar de celebració i vam teixir, vam parlar, i teixir més i parlar més... i veure què feiem cada una... La Montse segueix amb la seva jaqueta, la Mercè està fent una bufanda, l'Anna un barret groc i jo uns mitjons. 
Vaig portar uns mitjons que tinc acabats per a que veiessin com faig ara tots els talons i vam quedar que faríem un nou KAL de mitjons, aquests amb el taló 'petó de llavis de peix' o Fish Lips Kiss en anglès, que sona molt millor jejejeje 
Si t'animes a fer-los ja ho saps, comença a buscar llana de mitjons i unes agulles circulars de 2,5mm i 1m de llargada. En uns dies comencem!!! 

3 comentaris:

  1. Hola! Una pregunta, on es farà el kal. I quan es la propera quedada i on?. Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Mercedes, ens trobem tors els dissabtes entre 17:30 a 20:00 al Buenas Migas de Pl.Universitat de Barcelons.No sé quan començarem el Kal però aviat, avisarem pel bloc, d'acord?

      Elimina
  2. Carmutxa moltes gràcies per la crónica i per la sorpresa jeje.

    ResponElimina