Si us plau, no reprodueixis les nostres imatges o textos sense el nostre permís.
Por favor, no reproduzcas nuestras imágenes o textos sin nuestro permiso.
Please do not reproduce our images or content without our permision.

dilluns, 8 d’agost de 2011

KAL va y CAL viene ;-)

...així vam començar la trobada, trobant-nos la porta tancada del Convent de St Agustí!! sort que portava una tirita per enganxar un tros de full (tros patró) per avisar a qui vingués de que aniríem cap al Laie Dhub,... i allà ens vam trobar.

Vam celebrar l'aniversari de la Rosy, i què millor regal que una troca del seu color favorit (molt discret, eh?) i roba per fer-se una bossa,... que esperem la porti la propera trobada ja feta (aquí fent pressing!!):Entre croissant de xocolata i 'palmerita' vam començar els KALS/CALS; la Mª José, l'Anna, la Carmutxa, la Rosy i la Mery van començar el Citron ("el de mitja"), i la Montse, la Núria (benvinguda Núria!!), i jo, vam començar el South Bay:


... vaig estar de 'provatures', i bé, ...el Critron, la versió 'ganxet', no ens va acabar de fer el pes (:Va haver-hi qui no va fer KAL-CAL, i van estar fent els seus xals,... comencem per Mr Pak, ''con una bonita pose'' per mostrar-nos el seu xal:...aquí él xal de l'Àngels (també benvinguda Àngels!!!), que per la seva foto també li va fer de model Mr Pak:La Cristina també va estar fent unes passades:La Montse ens va ensenyar el Gail que ja el porta molt avançat:


La Inés i el xal Seraphim acabat!:i la Mª José també va portar el seu primer xal de ganxet ja acabat! (no recordo el nom del xal,...):...i ara ja fins la propera trobada, dissabte 3 de Setembre, ens veurem?

Petons i fins aviat!!

celi.

1 comentari:

  1. Celi, molt bones les fotos i els comentaris encertats. Gràcies per la benvinguda, m'ho vaig passar molt bé. Bones vacances i fins setembre.

    ResponSuprimeix