Si us plau, no reprodueixis les nostres imatges o textos sense el nostre permís.
Por favor, no reproduzcas nuestras imágenes o textos sin nuestro permiso.
Please do not reproduce our images or content without our permision.

dimecres, 16 de març del 2011

Dissabte repetim!!!

Propera trobada: Dissabte 19

Hora: 5 de la tarda (com sempre)

Lloc: al , que és on vam començar i que ara es diu LAIE DHUB (ex-Tèxtil Cafè) al carrer de Montcada número 12 (davant del museu Picasso).

7 comentaris:

  1. Hola chicas soy Mery, conmigo no contar en estar de aquí para allá todas las semanas, cuando tengáis un sitio fijo volveré a júntame con vosotras, siempre y cuando en el sitio que se busque este cómoda como lo he estado hasta ahora. Yo no se si todas estamos de acuerdo de ir para un sitio o para otro todos los sábados (a mi nadie me pregunto), creo que estas cosas se tienen que hablar, mientras tanto yo seguiré en Starbuks de rambla. Un saludo y hasta pronto.

    ResponElimina
  2. Des de KCS pensem sempre en el benestar de totes les persones que venen a les trobades. Ens ha semblat que a l'Starbucks de Rbla. de Catalunya no estàvem prou bé, massa gent per agafar taula i a més la inseguretat (com el dia que semblava que ens volien robar), i per això em pensat que podríem estar millor en un lloc que no haguem d’estar amb tanta tensió, encara que avui dia és difícil, però pensem que podem aconseguir-ho.

    El fet d’anar a diversos llocs a fer les trobades és que tothom pugui dir la seva sobre el nou lloc on volem quedar-nos, i que esperem que sigui per una bona temporada.
    Quan es decideixi el lloc definitiu també ho posarem al blog per a que tu i qualsevol altra persona que vulgui venir sàpiga on trobar-nos.

    Si no vols venir ens sabrà molt de greu perquè t’apreciem, però el venir a les trobades no ha estat, ni és, ni serà mai una obligació per a ningú.
    Fins aviat!
    KCS

    ResponElimina
  3. Guai! Intentaré passar-m'hi! Els caps de setmana sempre estic a olot, però aquest hi sóc segur! així que per poc que pugui, ens hi veiem!

    ResponElimina
  4. doncs jo vaig molt liada pero si puc m'hi passo!!
    a mi m'encanta probar llocs nous... i aquest no el conec!

    petons

    ResponElimina
  5. Hola, a mi m'encantaria venir a les vostres trobades, us vaig descobrir fa dues setmanes i hi volia anar, però al veure que anàveu al Starbucks de rambla catalunya, no hi vaig anar.
    Un cop, el meu marit i jo vam anar-hi i no hi hem tornat més.

    ResponElimina
  6. Hola!
    Sigo vuestro blog hace tiempo, y me gustaría pasar un sábado, vivo muy cerca de lo que era el Tèxtil Cafè (allí conocí al que es mi marido!!!) ¿mira que tiene encanto este sitio?
    Soy zurda y he aprendido hace 2 meses a hacer ganchillo, hasta entonces solo hacía media y el ganchillo me aprece muy divertido, he visto que alguna de vosotras también hace ganchillo.
    Un abrazo, espero conoceros pronto.

    ResponElimina
  7. Ojalá nos reserven la mesa de hoy porque he disfrutado mucho allí, si además tenemos buena luz creo que el sitio es ideal!!!

    ResponElimina