Si us plau, no reprodueixis les nostres imatges o textos sense el nostre permís.
Por favor, no reproduzcas nuestras imágenes o textos sin nuestro permiso.
Please do not reproduce our images or content without our permision.

diumenge, 9 de gener de 2011

dissabte 8 de Gener

Primera trobada de l'Any!
Està bé això de tornar a les trobades del dissabtes, les dues últimes setmanes en dijous van estar bé, però anem molt més tranquil·les i sense presses els dissabtes.

... i comencem la crònica!:
La Mª José ja ha fet el seu primer xal, un Textured, i ahir va començar el segon:La Cristina ha començat un projecte que no podem dir què és (uuhhh!!), i la Carme va estar fent un xal (el que es veu al darrere en color cru):La Carme va portar aquest xal posat, crec que a la foto no s'aprecia lo gran que és i lo maco que és el color. Vaig fer una foto de la terminació, volia que és veiés perquè és ben original, ...però la foto de la terminació no ha sortit bé, ... us haureu de conformar amb aquesta foto ;-)l'Anna M. va estar fent aquest coll per regalar:la Mery va rematar fils d'aquests dos colls:la Rosy va portar un altre coll acabat i en va estar fent un de peludet:la Montse també va continuar amb un coll que va portar començat:la Inés va continuar amb el Seraphim, ara ja començarà els calats!:i jo vaig estar brodant una estoneta de sashiko per un coixí:Petonets i parlem per dissabte vinent!
Celi.

1 comentari:

  1. us volia informar d'un curs de ganxxxillo freestyle que dóna l'Aviv Kruglanski, però no he trobat el vostre correu, me'l podeu facilitar. El nostre és: programacio@casasagnier.net

    gràcies

    ResponSuprimeix