Si us plau, no reprodueixis les nostres imatges o textos sense el nostre permís.
Por favor, no reproduzcas nuestras imágenes o textos sin nuestro permiso.
Please do not reproduce our images or content without our permision.

dimecres, 8 de desembre del 2010

Shopping tour,…i què petit que és el món : )

Vam començar molt bé, segons planejat per Llanes Travessera; ens vam trobar Monsieur Le Pak, l’Anna M., la Cristina, la MªJosé, la Montse, la Rosy i jo (la Celi :D).
Sort que ens vam portar bé a la botiga, perquè allà, a Llanes Travessera estava la Sfer de Mola Coser, vam coincidir a la botiga i no ho sabíem!! (ens hem assabentat perquè li vaig comentar a la Nadia quan vam estar a la seva botiga (Segueix-me el Fil), que vaig arribar al seu blog seguint el blog de Mola Coser,... i Nadia ho ha comentat amb l’Sfer,... i la Sfer ha ens ha deixat un comentaris aquí al blog, ... i bé, que tot queda a casa, jejeje.

Tornem al Shopping Tour que ja m’estic desviant. De Llanes Travessera (amb algun cabdell de més) vam continuar cap a Keboniko, vam tafanejar una estoneta, i vam anar a fer un cafetó (i com podeu veure a la foto, alguna coseta més ;-) )

Aquí ja ens va deixar Monsieur Le Pak, i vam continuar les sis ‘”Boges per Gràcia” cap a Cromatismes, paradeta on vam comprar paperots per décopatch, ... i ja vam pujar cap a IFIL, ... ooohh!! ens va agradar :D sip! una botiga molt ample, tranquil•la i amb l’atenció de la Silvia, que ens va explicar els tallers que fan, i els projectes que tenen de trobades/reunions (no avancem res,... ho deixarem que us ho expliquin ells); fotos d'IFIL per si no heu estat: la botiga, i lo que ens va agradar molt, les dues zones que tenen per fer els tallers i les reunions de teixidores (gràcies per enviar-me les fotos Silvia!):



i d’aquí també vam sortir amb algun cabdell de més i vam anar a Segueix-me el fil, ... vam pensar que ja havia tancant la Nadia, ja eren les 14hrs, ... i vam pensar de no entrar-hi per no molestar, però vam veure el cartell (un cartell molt maco) d’obert i vam pensar "si no volia que entréssim a última hora que hagués posat "tancat"", jeje. Ens va agradar molt! robetes de patch que et fan ullets, accessoris de patchwork, pintures i bossetes per pintar, fils, llanes per mitjons, i la Nadia que és moooolt amable:


En aquest moment va ser quan vaig parlar amb la Nadia de ‘’Mola coser’’, li vaig dir que havia conegut la seva botiga per una amiga que m’havia comentat que havia una botiga nova al barri i a més vaig veure el post de al blog, i li vaig comentar que jo era seguidora del seu blog, ...d’aquestes que van seguint els posts i mai no deixes comentari ;-)

Aquí, en aquest post de Mola Coser, ''Mi Creativa particular'', és on vaig sentir parlar de la botiga de la Nadia, i vaig pensar que estaria bé anar i veure-la.

De Segueix-me el fil vam anar a dinar al Buenas Migas dels Jardinets de Gràcia, i després vam riure una estona fent-nos fotos amb l’automàtic de la càmera i vam aconseguir fer-nos aquestes fotos sense que ens robessin la càmera mentre que ens tapàvem la cara amb un cabdell ...

... però no va acabar aquí! Vam parar al Muji, després al ‘’Tot i més’’ de Rambla Catalunya, vam baixar fins Santa Llúcia on vam buscar la paradeta que hi ha de nines de ganxet, l’heu de veure! són moníssimes! pena que no es podia fer foto,... i d’aquí vam anar cap a All you knit is looove on també vam comprar alguna agulla que sempre falta, i aquella llana que sempre et mires :D
i què vam fer després??? anar a l’Starbucks! com no : ) a teixir una estoneta. Allà estaven la Carme, la Mercè, la Inés, la Cristina i la Montse i després va arribar l’Araceli, la Marga i la Nina, i la Josefina es va passar a saludar-nos, gràcies Josefina!

I aquí teniu les fotos de l’Starbucks:

La MªJosé va estar guiant a la Montse, l’Anna M, i la Rosy per fer un coll, aquí teniu les fotos:

La Carme va estar fent aquest ganxet tan blanquet:



La Nina va estar fent una agulla de cotó de la que no tinc foto! Com pot ser Nina? Ho sento : (

La Marga va estar teixint aquest xal:

L’Araceli va començar aquesta nina tan bufona:

La Mercè també va estar teixint, i ens va ensenyar aquesta bufanda de ganxet:

La Inés crec que va estar xerrant més que no teixir :D ... no hi ha foto de la seva labor,...

La Cristina, uuhh!! La Cristina s’està passant a la mitja!:

...i jo vaig començar el conillet, ...no diré tots els adjectius que li vaig anar dient,... no sembla un conillet, sembla un,...


Petonets i ens veiem dissabte!!!!!
Celi.

3 comentaris:

  1. I jo m'ho vaig perdreeee! No si val haver de treballar els dissabtes, snif. Que sapigueu que m'heu fet mooolta enveja, jeje, un altre dia serà.

    ResponElimina
  2. Quin dia més rodó!! Com vau aprofitar, em feu dentetes, aixxx!

    ResponElimina
  3. teniu mes aguanteeeee... per mi que us dopeu :-D
    jo ho vaig passar bé però les botigues em cansen.


    paraula de verificació: ingle!!!!

    ResponElimina