Si us plau, no reprodueixis les nostres imatges o textos sense el nostre permís.
Por favor, no reproduzcas nuestras imágenes o textos sin nuestro permiso.
Please do not reproduce our images or content without our permision.

diumenge, 10 d’octubre del 2010

DISSABTE 09 D'OCTUBRE.

Hola a tothom;

Sento dir-vos que he tingut un petit error al baixar les fotos de la crònica i s'han esborrat , ohhh, només n'he salvat un parell, ho sento moltissim, sniff, sniff!!!!
Ahir ens vem trobar com sempre al Starbucks, la Inés, la Cristina, la Rosy, la Montse i jo, l'Anna.
Vem passar una bona tarda i hem de donar les gràcies a la Montse que ens va fer de "profe" amb el xal Textured que estem intentat començar, Montse ets un sol!!!!
La Inés va portat el braçalet de punta de coixí que li va fer a la Cristina, li ha quedat com sempre, preciosa, seguia teixint el seu xal Seraphin que li està quedant molt bonic i també va estar escoltant les instruccions que ens donava la Montse per tal de començar el xal Textured.

La foto del braçalet no l'he perdut!!!!!


La Cristina continua amb la segona mitena amb els colors dels Lakers, que per cert li vem recordar que havien perdut amb el Barça, jijiji.

La Rosy va dur el seu Sweet Pea Shawl acabat i que li ha quedat preciós i en lloc de posar-li serrells li va fer un acabat free style molt encertat.

La Montse no va poder teixir gens perque ens anava ensenyant com començar el Textured, sort que ella aprofita totes les estonetes i ja duia un troç de quadradet fet per a la seva manteta que havia teixit al metro.

I finalment, jo, que vaig començar el Textured i que l'he fet la foto a casa!!




I fins aquí la crònica del dissabte, que gaudiu del pont qui el faci i qui no també, fins dissabteAnna vinent, petonets !!!!!!!!!!!!!!!!!

Anna M.

1 comentari:

  1. ooh!!! em vaig perdre la sessió de Textured!
    dissabte vinent portaré el troset que tinc fet i comentem : )
    ptonets!

    ResponElimina