Si us plau, no reprodueixis les nostres imatges o textos sense el nostre permís.
Por favor, no reproduzcas nuestras imágenes o textos sin nuestro permiso.
Please do not reproduce our images or content without our permision.

dissabte, 18 de setembre de 2010

18 de setembre

Quan hem arribat aquesta tarda a l'Starbucks estava ben ple! havien caigut 4 gotes i es nota que la gent busca refugi ;-)

M'he oblidat la càmera a casa,... amb lo que he hagut de fer les fotos amb el mòbil,... sort del mòbil, però hi ha alguna foto que a més de moguda, el color no té res que veure amb la realitat (per eixemple els mitons de la Cristina, ... ho sento!)
La Inés ens ha portat un regalet, ens ha fet a punt de coixí aquestes polseres maquíssimes, només heu de veure les fotos per poder apreciar el treball:


(es nota que aquesta última foto la he fet amb la càmera en arribar a casa :D)

La Inés aquesta tarda ha tornat amb el xal Seraphim que va començar abans de marxar de vacances:

A la Cristina ja li queda molt poquet per acabar un dels mitons (pena de foto!):

L'Anna ha continuat amb el xal de ganxet:La Tere ha començat i quasi acabat un collaret de ganxet:La Montse, coneguda per formigueta treballadora :D ha portat aquests amigurumis (que quan els han vist unes noies a l'Starbucks li han preguntat si li podien comprar, jajaja):i també ha portat acabat i emmarcat l'escut del Barça que ha fet a punt de creu:


i ha començat aquest amigurumi que serà un ninot de neu:i jo he estat fent unes quantes passades del meu xal de cotó (que m'hauria anat bé tenir-lo acabat avui que feia fresqueta...):


Pel dissabte vinent, i aprofitant que són les festes de la Mercé, hem pensat que estaria bé anar a teixir al Parc Güell, començarem la trobada al matí cap a les 10.30hrs allà al Parc Güell, després anirem a dinar (continuant teixint al metro/bus), dinarem, i a les 17 hrs (o abans) ens trobareu com sempre a l'Starbucks.
Si plou dissabte vinent (25/Set.) no hi anirem a teixir al matí al Parc Güell, ho deixaríem pel següent dissabte (2 d'Octubre).
A mitjans/finals d'aquesta setmana, quan sapiguem la previsió del temps us ho confirmarem.
Ens veiem!
Celi

2 comentaris:

 1. Quines coses més maques!
  Aviam si algun dia em puc trobar amb vosaltres. Per ara no soc capça de fer el forat!
  A reveure

  ResponSuprimeix
 2. Rosalía!
  Has de venir un dia, tu també fas coses molt maques i així ens podríem conèixer : )
  Una abraçada,
  celi

  ResponSuprimeix