Si us plau, no reprodueixis les nostres imatges o textos sense el nostre permís.
Por favor, no reproduzcas nuestras imágenes o textos sin nuestro permiso.
Please do not reproduce our images or content without our permision.

dimecres, 12 de maig del 2010

Dissabte 8 de maig

Dissabte 8 de maig

Hola! a tots i totes. Aquest dissabte com cada dissabte ens vam trobar al Starbucks, tot i no que moltes estàveu una mica ocupades amb altres esdeveniments en breu us explico qui vam ser-hi i que vam portar!!! Això si, disculpeu però no hi ha fotos, Sorry!!
La Marga ens va ensenyar una bufanda super maca que estava fent amb una llana molt bonica i suau. Però allà va estar fent un xal / capa per la Nina, ja que l'altre el va perdre.
L'Araceli va estar fent el vestit per la seva nena que ja porta molt i molt avançat, potser que després es farà un per ella!!!! ufff!! quina feinada, però com aquí totes som unes treballadores qui diu que no????
La Laura que ens va portar moltes notícies va estar fent un xal que han començat totes arrel d'un patró que hi ha al Ravelry crec que va dir. Et trobarem a faltar!!!!
La Rosy va seguir amb el seu xal que encara no ha acabat, aquell que era pel bateig, ànim que segur que t'ho podràs posar pel següent esdeveniment!!!
La Inés va seguir amb la seva jaqueta, ja ha començat les mànigues i les porta totes dues a l'hora.
I jo (Cristina)... continuo amb els meus quadrets, apa ja queda poquet!!!
Disculpeu si la crònica surt avui dimecres, però us recordo que com a bona Badalonina estem de festes i fins avui no he tornat a la feina. Espero que aquest dissabte ens poguem veure totes petonets i a treballar!!!

1 comentari:

  1. En breu em reintegraré a les trobades.
    Gràcies per la crònica, Cris.

    ResponElimina