Si us plau, no reprodueixis les nostres imatges o textos sense el nostre permís.
Por favor, no reproduzcas nuestras imágenes o textos sin nuestro permiso.
Please do not reproduce our images or content without our permision.

dissabte, 24 d’abril del 2010

24 d'abril.

Avui no tenia ganes de carregar amb la meva bossa de Mary Poppins i això ha fet que hagués de tornar dos cops a casa a buscar coses que m'havia descuidat i que al final que m'oblidés la càmera de fotos. N'he fet amb el mòbil, però jejeje (sempre hi ha un però) ara no puc descarregar-les al pc ni penjar-les aquí. O sigui que tenim crònica sense fotos. Si puc descarregar-les un altre dia, ja les penjaré.
La Montse està fent una tapadora... una roba per tapar el taulell de la cuina. Molt bonic amb uns galls aplicats molt divertits.
La Inés continua amb la seva jaqueta, ja li queda poquet.
La Rosy ha estat fent el xal que va començar ja fa uns dies. És molt bonic. I ens ha ensenyat un llibre que s'ha comprat de flors (de mitja i ganxet) i la diadema que ha fet per al bateig de la seva neboda.
La Belén s'està fent una jaqueta top down, de ganxet, d'un rosa molt suau.
L'Araceli està fent un vestidet, també top down, per a la seva filleta, d'un color blau molt bonic.
La Cristina continua fent quadrets per a la seva manta. Què farà la Cristina quan l'acabi? Em sembla que no sabrem veure-la fent una altra cosa ;-)))
I jo he començat a fer un xal, de ganxet, amb un patró que ja he fet una pila de vegades, però amb llana peludeta i costa una mica més. A veure com queda al final.

1 comentari:

  1. Fins mitjans de maig estaré liat. A veure si hi torno a les trobades!

    ResponElimina