Si us plau, no reprodueixis les nostres imatges o textos sense el nostre permís.
Por favor, no reproduzcas nuestras imágenes o textos sin nuestro permiso.
Please do not reproduce our images or content without our permision.

dissabte, 13 de febrer del 2010

13 de febrer. Carnestoltes.

Avui hem pogut veure que som un grup de gent molt seriosa: a ningú se li ha acudit venir disfressat a la trobada, ni tan sols hi havia un nas de pallasso!
L'estona sempre es fa curta, però hem teixit, fet ganxet, parlat, rigut, compartit.
Avui hem rigut molt quan la Inés ha anat a avisar que ja no ens quedaven arrugues a la cara, ens havíen desaparegut totes del fred i ja podien tornar a posar l'aire calent. M'hauria agradat veure la cara que han fet quan els ho ha dit jajajajaja

L'Anna M. ha portat el seu ganxet tunecino i ha estat practicant. Queda molt diferent i és molt atapeït. Haurem de provar-ho. També ens ha ensenyat com porta la bufanda que està teixint.
La Marga està fent un xal amb una llana filada per ella, d'un color preciós. Portava posat el xal negre ja acabat, però en el moment de fer les fotos me l'havia deixat a mi, que estava com un glaçó, i no li he fet cap foto. És molt maco i abriga moltíssim! Gràcies, Marga.
L'Araceli està fent el seu projecte per al curs d'amigurumis, a la dreta el model.
El Ramon ha començat un projecte nou, una funda per al seu llibre electrònic. A la foto no s'aprecien els canvis de color de la llana, sembla que els fa expressament, perquè el color canvia cada 4 voltes, però és la llana que ho fa. Molt bonic.
La Inés ja està amb els davanters de la seva jaqueta.
Ha portat per ensenyar-nos la corbata que ha fet en punta de coixí. Una passada! I l'enveja de moltes de nosaltres que ens agradaria molt aprendre'n.

L'Anna ha començat una bufanda. Ens ha ensenyat una cosa que em sembla que li copiarem: tenia una xapa a la que ha fet una funda (crec que de ganxet) i ens ha explicat que té diferents fundes i que segons què es posa la va canviant. Ens ha semblat una molt bona idea.
La Montse ens ha portat feta la capa que va començar la setmana passada. Preciosa, oi?
La Rossy ha acabat el xal que estava fent del seu color.
La Cristina continua unint quadrets de la seva manteta. Queda molt alegre amb tots aquests colors. Molt bonica.
I jo, continuo amb els mitjons amb el patró de la Marga.

2 comentaris:

  1. Quina xulada!. M'agradaria alguna vegada estar amb vosaltres però la distància i , sobre tot, la vida laboral, m'ho impedeixen.
    Bon punts tingueu!
    A reveure.

    ResponElimina
  2. Bona crònica i bona idea això de fer la trobada cada dissabte. Salut i llana.

    ResponElimina