Si us plau, no reprodueixis les nostres imatges o textos sense el nostre permís.
Por favor, no reproduzcas nuestras imágenes o textos sin nuestro permiso.
Please do not reproduce our images or content without our permision.

diumenge, 20 de desembre del 2009

19 de desembre

Aquest dissabte l'Starbucks estava bastant plé, ... ens va costar una miqueta aconseguir el nostre racó favorit tot i que vam arribar d'hora, però poc a poc vam aconseguir posar-nos on ens agrada; al racó de la bona llum i on estem molt tranquil·les.

Hi ha qui va portar motius nadalencs ja acabats, com la Montse que va portar el peu de l'arbre, i la Rosy, que va portar un angelet, i una bota de Pare Noël:





Vam dedicar bona estona als projectes que portavem, i la nostra heroïna, la Marga, donant eixemple, va començar i acabar aquesta boina a la trobada:




i la Josefina també va desfer i tornar a fer aquest peuc durant la trobada:




... però allà cap a les 19 hrs, la Francesca havia de marxar i vam començar amb l'amic invisible. Aquí teniu algunes fotos dels regals, ens ho vam passar molt bé!!:



Va haver-hi que va fer el comentari de ''l'hauríem de tornar a repetir per la primavera'', oooh! i perquè no???? Ho hem de parlar : ) També van comentar de quedar per filar,... jo no he filat mai però m'apuntaré!! així que si voleu apendre, ja podeu començar com jo a buscar fibra i fus per filar : )

Bones Festes i Bona sortida i entrada d'Any!!!!!!!!! Ens veiem el 9 de gener!

Petonets,
Celi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada