Si us plau, no reprodueixis les nostres imatges o textos sense el nostre permís.
Por favor, no reproduzcas nuestras imágenes o textos sin nuestro permiso.
Please do not reproduce our images or content without our permision.

dijous, 12 de novembre del 2009

Queden 45 dies per Nadal!!! (això va ser dimarts, jejeje)

I estem pensant que com serà complicat per quedar al desembre els dies que tenim fixats (l’últim dissabte és st. Esteve!), podríem quedar tota la resta de dissabtes!!!! Què us sembla?Tota la resta de dissabtes sembla que són una pila de dies, però només són 3: el 5 (que, com tant ens agrada en aquest grup, és un pont), el 12 i el 19.

I també us volem fer una proposta. Pel dia 19 de desembre, qui vingui ( i heu de venir tots!!!!) jugarem a l’amic invisible. Cadascú haurà de venir amb un paquetet , els posarem tots en una bossa i quan ja hagi arribat tothom els repartirem (amb una ma innocent que els vagi agafant i repartint o bé deixant que cadascú esculli el que vulgui que no sigui el seu, és clar!).
Què hem de posar al paquet que hem de preparar? Doncs no hem de gastar molts diners: entre 12 i 15 €. Hi podem posar: alguna cosa feta per nosaltres, llanes i/o agulles, algun patró que ens agradi, alguna coseta dolça... Ja ho sabem! Ja ho sabem! 15 € no donen per molt, però la vostra inventiva és meravellosa i el carinyo que hi posareu serà molt gran, i això és el millor.

Esperem que us agradin aquestes iniciatives i que comenceu a preparar el regal del vostre amic invisible.

Per cert! Aquest dissabte, 14 de novembre, hi ha trobada, a les 5 de la tarda al Starbucks del carrer Comtal. Us hi esperem!!

A reveure,

KCS-Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada